Hyppää sisältöön

Tietosuojakäytäntö

Tämä tietosuojakäytäntö paljastaa asiakkaat kuinka käytämme tällä sivustolla kerättyjä henkilötietoja. Käytäntömme on pitää sivustoltamme saamamme henkilötiedot täysin luottamuksellisina ja niitä käytetään vain sisäisiin tarkoituksiin. 

Emme jaa henkilökohtaisia ​​tietojasi muille osapuolille. 

Tämä tietosuojakäytäntö koskee vain HHO FACTORY, Ltd:n verkkosivustojen keräämiä tietoja.
Lue tämä tietosuojakäytäntö ennen sivuston käyttöä tai henkilötietojen lähettämistä. Tämä ilmoitus koskee kaikkia HHO FACTORY, Ltd:n verkkosivuilla kerättyjä tai lähetettyjä tietoja. 

Joillakin sivuilla voit tilata tuotteita, tehdä pyyntöjä ja rekisteröityä vastaanottamaan materiaaleja. Näillä sivuilla kerättyjä henkilökohtaisia ​​tietoja (esim. nimi, osoite, sähköpostiosoite jne.) säilytetään erittäin huolellisesti, eikä niitä käytetä tavoilla, joihin et ole suostunut. 

Kaikki kerätyt tiedot säilytetään vain tilausten käsittelyä ja asiakaspalvelua varten.

Kun käytät verkkosivustoamme, keräämme tunnistamattomia henkilötietoja parantaaksemme verkkosivuston toimivuutta ja tehdäksemme pääsystäsi helpomman ja tehokkaamman. Säilytämme ei-tunnistettavia henkilötietoja ja käytämme niitä verkkosivuston toimintatrendien määrittämiseen, verkkosivuston suorituskyvyn seuraamiseen, sivuston suunnittelun ja toimivuuden parantamiseen, tilausten toteuttamiseen, nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden ja toimittajien tiedottamiseen palveluistamme sekä muihin liiketoimintatarkoituksiin. 

Ei-tunnistettavien henkilötietojen keräämisemme voi sisältää evästeiden käyttöä. Evästeiden avulla voimme muun muassa toimittaa kiinnostuksen kohteidesi mukaista sisältöä, säästää sinua rekisteröintitietojesi uudelleen syöttämisestä jokaisessa yhteydessä ja tarjota ominaisuuksia, kuten online-asiakasmaksu ja ostoskärryt. 

Eväste ei millään tavalla anna meille pääsyä tietokoneellesi tai muihin sinuun liittyviin tietoihin kuin tiedot, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat verkkoselaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia kieltämään evästeet, jos haluat. Tämä saattaa estää sinua hyödyntämästä HHO FACTORY, Ltd:n verkkosivustoja täysimääräisesti.
Käytä ostotoimiin VISA MASTERia, AMERICANIA, EXPRESSiä, DISCOVERia ja SUORAVELOITUSTA. He ovat tuotteidemme valtuutettu verkkojälleenmyyjä.

Pyydämme asiakkaita antamaan tilauksen yhteydessä erilaisia ​​henkilötietoja, kuten nimen ja osoitteen, luottokorttitiedot ja sähköpostiosoitteen. HHO FACTORY, Ltd:llä on oma tietosuojakäytäntönsä, joka selittää kuinka tietojasi käsitellään ja suojataan. Kaikki yllä kuvatut ei-henkilökohtaiset tiedot ja henkilökohtaiset tunnistetiedot tallennetaan rajoitetuille tietokantapalvelimille.

Tietosuoja GDPR - Euroopan unioni

HHO TEHDAS, Ltd henkilötietojen keräämisessä, käsittelyssä ja käytössä, Irlannin tietosuojalain määräykset ja asiaankuuluvat oikeudelliset standardit, joita on noudatettava. Tilauksen käsittelyn yhteydessä asiakastietoja käytetään ainoastaan ​​sisämarkkinatutkimukseen. Siirto kolmansien osapuolien kumppaniorganisaatioille tapahtuu vain silloin, kun asianmukainen palvelujen toimittaminen (tilausten käsittely) on pakollista. Asiakas hyväksyy tämän tietojensa käytön. Lisäksi hänellä on pyynnöstä milloin tahansa oikeus käyttää hänestä tallennettuja tietoja ja kieltää niiden käyttö sisämarkkinatutkimustarkoituksiin.

Kalifornian kuluttajansuojalain mukaiset oikeutesi

California Consumer Privacy Act (CCPA) antaa sinulle oikeudet tietojen tai henkilökohtaisten tietojen käsittelyyn. Lain mukaan Kalifornian asukkaat voivat halutessaan kieltäytyä henkilökohtaisten tietojensa "myynnistä" kolmansille osapuolille. CCPA:n määritelmän mukaan "myynti" tarkoittaa tiedonkeruuta mainonnan ja muun viestinnän luomiseksi. Lue lisää CCPA: sta ja yksityisyysoikeuksistasi.

Kuinka kieltäytyä

Napsauttamalla alla olevaa linkkiä emme enää kerää tai myy henkilötietojasi. Tämä koskee kolmansia osapuolia ja tietoja, joita keräämme auttaaksemme yksilöimään kokemuksesi verkkosivustollamme tai muun viestinnän kautta. Lisätietoja on tietosuojakäytännössämme.